« Music For Life

Music For Life 2011: doe mee

11.09.11
 Music For Life 2011: doe mee
Music for life is er dit jaar van 17 tot en met 23 december. Laat weten hoe jij Music For Life zal steunen. Stuur jouw actie door en krijg zo een officieel registratienummer.
 
Traditioneel staat Music for life in het teken van een stille ramp. Dit jaar wordt diarree het thema van de eindejaarsactie. Het is een wereldwijd probleem. Diarree is, samen met longontstekingen, de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf jaar. Concreet werkt Music for life rond de situatie in Nepal.
 
Hoe kan jij geld inzamelen voor Music for Life?

Heel eenvoudig: je kan in ruil voor een vrije bijdrage een plaatje aanvragen. Opgelet: dat kan pas van 17 december tot en met 23 december en enkel via de website stubru.be of op het nummer 070-344044.
 
Acties!
 
Naast het aanvragen van plaatjes verenigen heel wat mensen zich om samen een actie op te zetten voor Music for Life. Studio Brussel is blij met deze vele honderden initiatieven en wil iedereen op voorhand bedanken voor de inzet en het enthousiasme. 
 
Maar…
 
Studio Brussel kan zich onmogelijk engageren om mee te werken aan de praktische ondersteuning of organisatie van al deze acties. Waar kan je wel op rekenen? Via onderstaande afspraken kom je er meer over te weten.
 
Wat moet je weten als je een actie wil organiseren?
 
  • Registratie: Om erkend te worden als officiële actie voor Music For Life, kan je jouw actie of initiatief registreren via de website musicforlife.rodekruis.be! Na registratie ontvang je een officieel registratienummer, een registratiebewijs, een infopakket en promotiemateriaal voor Music for Life. Je actie wordt ook in onze Music For Life agenda geplaatst.
  • Storten: Als organisator stort je het resultaat van de fondsenwervingsactie vóór 29 december 2011 op rekeningnummer IBAN BE93 0000 0065 6667 (BIC: BPOTBEB1) op naam van Rode Kruis-Vlaanderen. Vermeld bij de mededeling altijd de unieke registratiecode die je krijgt toegestuurd. 
  • Fiscale attesten: Opgelet: giften via inzamelacties, veilingen en verkopen geven geen recht op een fiscaal attest. Meer info op de website van het Rode Kruis.